Jocuri de machiat

Orice fata din aceasta lume iubeste sa se machieze. Daca si tie iti place acest lucru, ti-am pregatit o pagina cu sute de jocuri de machiat. Chiar daca nu esti profesionista in make up nu te intrista. Exista jocuri care te invata cum sa te machiezi si cum sa machiezi alte fete.

In aceste jocuri de machiat ai zeci de farduri si alte unelte pentru a machia o profesionista. Suntem siguri te vei indragosti de aceste jocuri. In acestea vei primi o gramada de provocari si sarcini in care trebuie sa machiezi alte fete. Crezi ca esti  pregatita sa ai propriul tau salon de infrumusetare? Sau doresti sa lucrezi intr-o echipa de makeup.

Pentru a nu intalnii provocari asemanatoare in materie de makeup, actualizam zilnic jocurile de machiat. Esti libera sa te distrezi si sa inveti noi trucuri de makeup! Acum este mai usor ca niciodata sa machiezi alte fete cu ajutorul acestor jocuri de machiat.

 • Harley Quinn studio de machiaj

  Harley Quinn este decisa isi faca propria echipă de fete rele,  ea a găsit deja candidații potriviți pentru...
 • Machiaj de Halloween

  Cele mai frumoase fete Kendall, Kylie și Gigi Hadid au hotarat sa sărbătoreasca Halloween-ul în acest an împreună. Așa...
 • Impletituri pentru par

  Impletiturile de par au devenit foarte populare pentru fete. Acum patru coafuri draguti sunt pregatiti da iti impleteasca...
 • Sirenele la sauna

  Aceste două superbe sirene sunt cele mai bune Prietene și vor să-și petreacă ceva timp de calitate împreună....
 • Cuplu de vampiri la Halloween

  Halloween Fericit! Suntem gata să urez bun venit de Ziua de Halloween. La fel printilor si printeselor noastre...