Jocuri cu doctori

Esti pregatita pentru cele mai distractive jocuri cu doctori? Noi stim ca de cand erai mica iti doreai sa devi doctorita. De aceea ti-am pregatit o serie de jocuri cu doctori din care poti invata sa devii si tu unul.

Indiferent ca vrei sa intri intr-o operatie sau vrei sa fi o asistenta medicala aici poti sa le incerci pe toate! In spitalele virtuale ai posibilitatea sa inveti chiar de la cei mai buni medici. Distreaza-te si totodata salveaza vietiile pacientiilor tai. Esti pregatita sa iti ajuti pacientii? In sutele de jocuri pentru fete ti-am pregatit provocati in care trebuie sa acorzi primul ajutor si sa asisti la operatiile importante.

Pentru a nu te plictisi de aceleasi sarcini pe care anumiti doctori le au, zilnic actualizam paginile noastre cu jocuri. Crezi ca acum esti pregatita sa ai grija de pacientii tai?  Simtete libera sa incerci fiecare joc si pregatestete de noi  jocuri cu doctori! In aceste jocuri educative si totodata distractive ai posibilitatea sa devii un asistent sau chiar un doctor renumit. Pacientii tai te asteapta! Grabeste-te si invata de la cei mai buni. Accepta fiecare provocare pe care jocurile noastre ti-o dau si incearca sa inveti cat mai mult. Cu multa munca si pasiune poti sa devii cel mai bun doctor din aceasta lume virtuala.

 • Foot Doctor

  În jocul Foot Doctor veti efectua diverse tratamente pentru vindecarea a tot felu de răni. Aici ai tone de distractii...
 • Ellie la doctor

  Ellie este în spital, are o senzație de rău și ea are nevoie de cel mai bun doctor imediat! Du-te în camera...
 • Vampir la doctor

  Acesta adorabila fata vampir, are un nas cu probleme și ea este în căutarea de cel mai bun doctor de nas din...
 • Mini cu urechea la Doctor

  Mini are o infectie la ureche si necesită o vizită urgenta la medic! Fugi la doctor cu mini urgent! Laboratorul...
 • Vreau sa fiu doctor

  Visul meu este acela sa devin cel mai bun doctor de urgență. Esti pregatita pentru o serie de jocuri cu doctori...