Jocuri cu animale

Orice copil sau adult, indiferent ca e fata sau baiat, indrageste animalele. Din acest motiv ti-am pregatit pe site-ul nostru o lista impresionanta de jocuri cu animale. Pe aceasta pagina gasesti de la jocuri cu pisici si caini la jocuri cu animale de companie. Acum esti libera sa hranesti, sa te joci si chiar sa ingrijesti animalele tale preferate.

Daca iti plac si alte animale ca si pinguinii sau iepurii esti libera sa le indragesti si sa te joci cu ele sau sa ai grija de acestea. Pe site-ul nostru poti gasi de la jocuri cu animale exotile pana la animale de companie.

Fi libera sa incerci sa iti personalizezi fiecare animal cu diferite accesorii vestimentare sau chiar sa iti imbraci animalul favorit. Daca iti doresti un motan sau un hamster il poti avea in aceste jocuri cu animale.  Mai mult decat atat ai posibilitatea sa il ingrijesti si sa îi cresti in aceste jocuri cu animalte. Construieste o  ferma cu animale sau propria gradina ZOO.  Aduna cele mai grozave animale si ai grija de ele.

  • Pisicutele Nom Nom

    Da o mana de ajutor acestor pisici  infoametate sa manance  niște pește delicios! Atingeți și mențineți...
  • Clinica pentru animale de companie

    Clinica noastra pentru animale de companie este foarte ocupat azi. Avem pisici, câini, broaște țestoase, iepuri...
  • My Dolphin Show 8

    Bine ati venit la paradisul animalelor acvatice! Acest populare show este de neoprit și oferă 126 de niveluri...